Saturday 4 November 2023

Een Gezonde Leefstijl met Diëtist Diede Huver | Intuïtief Eten

 



Maak kennis met diëtist Diede Huver en ontdek hoe Intuïtief Eten je kan helpen bij het bereiken van een gezonde leefstijl. Gevestigd in Cuijk, biedt Diede Huver deskundige begeleiding op weg naar een gezonde relatie met voeding en je lichaam.

Welkom bij Diëtist Diede Huver in Cuijk

Een gezonde leefstijl nastreven hoeft geen strijd te zijn. Bij Diëtist Diede Huver begrijpen we dat diëten vaak meer frustratie dan resultaten opleveren. Daarom bieden we een alternatieve benadering om je te helpen op weg naar een gezonde relatie met voeding en je lichaam. We zijn gevestigd in Cuijk en bieden deskundige begeleiding op basis van Intuïtief Eten. Laten we eens dieper ingaan op wat we te bieden hebben.

Over Diëtist Diede Huver

Onze diëtist, Diede Huver, staat klaar om je te begeleiden op je reis naar een gezondere leefstijl. Als gecertificeerd diëtist en Intuïtief Eten counselor heeft ze de kennis en ervaring om je te helpen de relatie met voeding te verbeteren. Ze begrijpt dat elk individu uniek is en biedt persoonlijke begeleiding om jouw doelen te bereiken.

Wat is Intuïtief Eten?

Intuïtief Eten is een benadering waarbij je leert luisteren naar je lichaam en je intuïtie om te bepalen wat en wanneer je eet. Het draait niet om strenge diëten of calorieën tellen, maar om bewustwording van je honger- en verzadigingssignalen. Met de hulp van Diede Huver, kun je leren om opnieuw in contact te komen met je lichaam en genieten van voeding zonder schuldgevoel.

Coachingsonderwerpen
Ieder coachinggesprek is uniek. Onderwerpen die tijdens de coaching aan bod kunnen komen zijn o.a. de volgende
Herkennen van de jouw beperkende eetregels
Onderzoeken hoe honger en verzadiging voor jou voelt en hoe je erop kunt reageren
De verbinding tussen eten en emoties leren verbreken en andere manieren van omgang met emoties onderzoeken
Nagaan waarom je door blijft eten terwijl je voldoende hebt gehad en/of hoe je eetbuien kunt voorkomen
etc.

Contactgegevens

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

Openingstijden

We staan klaar om je te helpen op de volgende tijden:

  • Maandag tot en met vrijdag: 09.00-21.00 uur

No comments:

Post a Comment

Ricka Websites And Logos

  Website: http://rickawebsitesandlogos.com Full Address: Sweetwater Rd Lithia Springs, GA, 30122 Business Phone Number: 786-444-9158 Email ...